(Persbericht) 09/2018

Altermezzo: “Young Chef Sessions” maandelijks publieke try-outs verlengd tot eind 2019

Download

(Double Strainger) 11/2017

Naar aanleiding van de zeer goede waarderingen van Michelin en Gault & Millau, reserveerde blogger Geert Conard (Double Strainger) een tafeltje om te proeven bij het 'jonge keukenwonder'.

Blog Double Strainger

Artikel Double Strainger

(Michelin) 11/2017

Het stond in de sterren geschreven: Restaurant Altermezzo haalt haar eerste Michelinster binnen en chef Jo Grootaers is verkozen tot "Beste jonge chef van de BeLux".

Websites:
MICHELIN Live uitreiking 2018 (vanaf 30:00 en 1:13:00)
HBVL.be
Nieuwsblad.be
Knack.be

Lees de artikels

(Gault & Millau) 11/2017

Jo Grootaers verkozen tot jonge topchef van het jaar en een nieuwe score van 15,5/20 voor Altermezzo Tongeren bij Gault & Millau. Prachtig artikel over ons talent van eigen bodem.

Artikel jonge topchef Gault & Millau

(kriskookt.be) 10/2017

De schwung van een brasserie met de smaak van topgastronomie.

www.kriskookt.be

(Mediatexture) 09/2017

09-09-09. Wie herinnert zich niet haar of zijn eerste werkdag? En zo’n repetitieve datum is ook nog eens een makkelijk geheugensteuntje. Als negentienjarige pas gediplomeerde kok ging Jo Grootaers op die magische datum in de keuken aan de slag van toen nog ‘brasserie’ Altermezzo in Tongeren.

Download

(Made In Limburg) 03/2017

ALTERMEZZO bij Europese restaurantclub

Website Made in Limburg

Download

(Chapeau) 03/2017

Altermezzo: waar TOPGASTRONOMIE ook leuk mag zijn

Download

(Culinaire Ambiance) 07/2015

Ja grootaers was pas 19 toen hij de leiding nam over de keuken van brasserie Altermezzo.

Download

(Made in Limburg) 03/2015

Jo Grootaers van restaurant Altermezzo in Tongeren mocht zopas als één van de tien Beneluxfinalisten deelnemen aan de internationale wedstrijd Young Chef of the year.

Download

(Cook Magazine) 08/2014

Pladijs met grotchampignons - plie aux champignons de grotte

Download

(Knack Weekend) 05/2014

Altermezzo (Tongeren) Mensen die niet op een eurootje hoeven te kijken, kunnen bij Altermezzo in Tongeren terecht. Je komt er voor een kleine of grote maaltijd met mooi gepresenteerde, hippe gerechten in een ontspannen sfeer en in de zomer ook voor de magische momenten op het terras.

Download

(Vlaanderen Lekkerland) 11/2013

SOORT KEUKEN Een moderne maar vooral eigenzinnige keuken. De chef verrast telkens met iets leuks en creatiefs. Wel steeds met respect en liefde voor kwaliteitsproducten.

Download

(Weekend Knack) 08/2013

In het trendy Tongerse eethuis Altermezzo staat de jonge belofte Jo Grootaers aan het fornuis. Hij werkt het liefst met topproducten, op een simpele manier gebracht en met een eigen twist. Bistronomie van de bovenste plank.

 

Download

 

(Artsenkrant) 04/2013

In de voormalige gemeenteschool en het postkantoortje van Riksingen is het restaurant Altermezzo ingericht, een broertje van Intermezzo in de binnenstad van Tongeren. Men eet er lekker in een modern interieur.

Download

(Vierbordjes) 02/2013

Soms ga je eten in een restaurant met een ster en vraag je je af waaraan het dit hemellichaam verdiend heeft. Soms beland je in een eenvoudige brasserie en krijg je de kwaliteit die je in een sterrenzaak verwacht. Van die laatste soort is Altermezzo een voorbeeld.

Download

(Steps-Gastro) 09/2012

Op een steenworp van het historische stadscentrum van Tongeren bevindt zich in de vroegere gemeenteschool van Riksingen de trendy fijnproeversbrasserie altermezzo.

Download

(Weekend-Knack) 08/2012

TRENDY HOTSPOT IN BILZEN Modieuze, modern ingestelde mensen die niet op een eurootje hoeven te kijken, kiezen voor Altermezzo. Je komt er voor een kleine of grote maaltijd met mooi gepresenteerde, hippe gerechten in een ontspannen sfeer, en in de zomer voor magische momenten op het terras.

Download