The Altermezzo Experience

 

LUNCH OPEN (OUVERT) 12u00 – 13u00 / GESLOTEN (FERME) 16u30.
DINER OPEN (OUVERT) 19u00 – 20u00 / GESLOTEN (FERME) 00u30.

WEKELIJKSE SLUITING : MAANDAG, DINSDAG, WOENSDAG EN ZATERDAGMIDDAG 
FERMETURE HEBDOMADAIRE : LUNDI, MARDI, MERCREDI ET SAMEDI MIDI

Fingerfood & Starters
Fingerfood & Amuses

Schelvis shiso, saké,nori
Aiglefin shiso, saké, nori

Zeebaars "BBQ" suquet, artisjok, ansjovis
Bar de ligne "BBQ" suquet, artichaut, anchois

*Blauwe kreeft dragon, bloemkool, yuzu-kosho
*Homard bleu estragon, chou-fleur, yuzu-kosho

Hoevekip "Aradoa" uit Baskenland girollen, abrikoos, Noord-Afrikaanse specerijen
Poulet fermier "Aradoa" girolles, abricot, épices d'Afrique du Nord

Groene kruiden zuring, verveine, pistache
Herbes vertes oseille, verveine, pistache

of / ou

Dame Blanche

of / ou

Assortiment kazen ipv nagerecht 12 / als extra gang 16
Assortiment fromages à la place du dessert 12 / plat supplementaire 16

GuilTEA pleasures (Tea ceremony)
GuilTEA pleasures (Tea ceremony)

Menu Small Altermezzo Experience   90
Menu Big Altermezzo Experience*   115
(menu inclusief water, starters, brood en thee of koffie)

(menu comprenant eau, entrées, pain et thé ou café)

UITBREIDING SIGNATURE DISH / SUPPLEMENT PLAT SIGNATURE

Puntpaprika tomaat, manchego, oregano        20
Poivron pointu tomate, manchego, oregan     20

 

 

Onze hoofdgerechten worden enkel geserveerd met een voorgerecht
Nos plats principaux sont servis uniquement précédés d’une entrée

Eerst / D'abord

Schelvis, shiso, saké, nori   30
Aiglefin, shiso, saké, nori 
 
Schotse langoustine in 2 bereidingen: kort gebakken en fris gemarineerd   65
Langoustines d’Ecosse en deux préparations: snackée et marinée
 
Pomme Moscovite, 30g Imperial Heritage Oscietra Caviar   90

Daarna / Ensuite

Zeebaars “bbq”, suquet, artisjok, ansjovis   50
Bar de ligne “bbq”, suquet, artichaut, anchois
 
Hoevekip “Aradoa” uit Baskenland, girolles, abrikoos, Noord-Afrikaanse specerijen   45
Poulet fermier “Aradoa” du Pays Basque, girolles, abricot, épices d’Afrique du Nord
 
Tarbot en blauwe kreeft 2cvts, Béarnaise van kreeft, bloemkool, dragon   85 pp
Turbot et homard bleu 2cvts, Béarnaise de homard, chou-fleur, estragon

Dessert

Groene kruiden, zuring, verveine, pistache   15
Herbes vertes, oseille, verveine, pistache
 
Dame Blanche, à la minute gedraaid vanilleroomijs, geslagen room, chocolade   15
Dame Blanche, glace vanille tournée minute, crème fouettée, chocolat chaud
 
Kazen geaffineerd door Crèmerie Saint-Siméon   20
Fromages affinés par la Crèmerie Saint-Siméon