De signatuur van onze jonge chef.
La signature de notre jeune chef.

Op vrijdagavond, zaterdagavond en op feestdagen serveren wij  dit menu"Young Chef" enkel in vijf gangen.
Le vendredi soir et le samedi soir et les jours de fériés nous servons ce menu "Young Chef" toujours en 5 services.

 

Zalmforel Erwt, daslook, zuring
Truite saumonée  Pois, ail des ours, oseille

Puntpaprika  Koolputter, tomaat, oregano
Poivron pointu  Fromage Koolputter, tomate, origan

Noordzeevis van de dag * Clam showder, selder, vin jaune
Poisson de la Mer du Nord * Palourdes, céleri, vin jaune

Eend "Challans" Kers, girolle, sakura
Canard "Challans" Cerise, girolle, sakura

Perzik  Framboos, saffraan, curry
Pêche  Framboise, saffran, curry


Kazen  /  Fromages
Voor het dessert 14   /  ipv dessert 10 
   Avant le dessert 14   /  à la place du dessert 10 
 

4 gerechten  / 4 services  68 
Passende wijnen(excl. dessert) 32  / Bob 18 
   Accompagnement de vins (excl. dessert) 32  / Bob 18 

  1. 5 gerechten * / 5 services *   85 

Passende wijnen (excl. dessert) 40  / Bob 22 
   Accompagnement de vins (excl. dessert): 40  / 22 

 

De menu’s worden geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel
Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.

Les menus sont servis pour la table entière.
Des changements peuvent être pris en compte.

Schotse langoustine Tartaar, avocado, yuzu
Langoustine d'écosse Tartare, avocat, yuzu
                                         Pouilly Fumé 2017 Ladoucette

Puntpaprika Koolputter, tomaat, oregano
Poivron pointu  Fromage Koolputter, tomate, origan

                                         Mystery TOP-wine ?

Tarbot & Kaviaar Kreeft, plankton, aardappel
Turbot & Caviar Homard, plancton, pomme de terre
                                         Auxey Duresses "Les Crais" 2016 Pascal Prunier

Kalfszwezerik * Kers, sakura, rode biet
Ris de veau * Cerise, sakura, betterave rouge
                                         Vacqueyras "Les Christins" 2017 Famille Perrin

Black Angus Sambal, gerookt merg, katsuobushi
Black Angus  Sambal, moelle fumée, katsuobushi
                                         Macchie Magnum Toscana 2015 Pietro Caciorgna

Dame Blanche*

Groene kruiden Pistache, zuring
Herbes vertes Pistache, oseille

 

5 gerechten 115
passende TOPwijnen 85 / BOB 45

5 services 115
accompagnement de grands vins 85 / BOB 45
 

7 gerechten 135 ** (te bestellen voor 13h en voor 20h30)
passende TOPwijnen 95 / BOB 50

7 services 135 ** (a commander avant 13h et avant 20h30)
accompagnement de grands vins 95 / BOB 50

Lunch Lentekriebels / Lunch printemps

Dit menu serveren we enkel op donderdag- & vrijdagmiddag.
Uw lunch wordt samengesteld met smaakvolle creaties geïnspireerd door de seizoenen.

Nous servons ce lunch uniquement les jeudi et vendredi midi.
Votre lunch sera composé de différentes préparations inspirées par les saisons.
 

Lunch 3 gangen / 3 services: 48 €
Passende wijnen (excl. dessert): 22 € / BOB 14 €

   Accompagnement de vins (excl. dessert): 22 € / BOB 14 €

Menu natuur

Vegetarisch 5 gangenmenu volgens inspiratie van het moment.
5 gangen   80 

Le menu nature

Menu végétarien 5 services selon l’inspiration du moment.

5 services   80 

Eerst / D'abord

Zalmforel  Erwt, daslook, zuring  30
Truite saumonée Pois, aille des ours, oseille

Puntpaprika Koolputterkaas,tomaat, oregano  30
Poivron pointu  Fromage Koolputter, tomate, origan

Schotse langoustines in 2 bereidingen  55
- Rauw gemarineerd, avocado en yuzu
- Grote langoustine kort gebakken, suquet

Langoustines d’Ecosse en deux préparations
- Crue marinée, avocat et yuzu
- Grande langoustine snackée, suquet

Imperial Heritage Osciëtra Caviar   Gepocheerd hoeve-ei, bieslook, gerookte aardappel  65
Imperial Heritage Osciëtra Caviar Oeuf de ferme poché, ciboulette, pomme de terre fumée
 

Daarna / Ensuite

Wilde Noordzeevis van de dag Clam showder, selder, vin jaune 45
Poisson de la Mer du Nord Palourdes, céleri, vin jaune

Noordzeetarbot 6+ Béarnaise van krab en algen, aardappel  65 
Turbot de la Mer du nord 6+ Béarnaise de crabe et d’algues, pomme de terre
(min 2 cvts) 

Eend "Challans" Kers, girolle, sakura  50
Canard "Challans"  Cerise, girolle, sakura

Black Angus  Sambai, gerookt merg, katsuobushi  55
Black Angus Sambai, moelle fumée, katsuobushi
 

Desserts

Groene kruiden Pistache, zuring 15 
Herbes vertes Pistache, oseille

Perzik Framboos, saffraan, curry 15 
Pêche  Framboise, safran, curry

Dame blanche Vers gedraaide vanilleroommijs, chocolade, geslagen room   15 
Dame blanche Glace vanille maison, chocolat chaud, crème fouettée

Kazen Geaffineerd door Crèmerie Saint-Siméon   15 
Fromages Affinés par la Crèmerie St-Siméon


Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen, vragen wij u om vanaf 5 personen voor één van onze menu’s te kiezen.

 A partir de 5 personnes, afin de garantir la qualité de nos produits et du service, nous vous demandons d’effectuer votre choix parmi nos menus.