The Altermezzo Experience

 

LUNCH OPEN (OUVERT) 12u00 – 13u00 / GESLOTEN (FERME) 16u30.
DINER OPEN (OUVERT) 19u00 – 20u00 / GESLOTEN (FERME) 24u.

WEKELIJKSE SLUITING : MAANDAG, DINSDAG, WOENSDAG EN ZATERDAGMIDDAG 
FERMETURE HEBDOMADAIRE : LUNDI, MARDI, MERCREDI ET SAMEDI MIDI

Teasers
Amuses

Langoustine duindoornbes, verveine
Langoustine baie d'argousier, verveine

Escalivada Idiazabal
Escalivada Idiazabal

* Rode mul Zeeuwse schelpen, suquet
* Rouget coquillages de Zélande, suquet

** Zeebaars pijlinktvis, olijf
** Bar de ligne calamar, olive

Parelhoen "Baskenland" girolle, vadauvan
Pintade "Pays Basque" girolle, vadauvan

Vijg amazake, pijnboompit
Figue amazake, pignon de pin

of / ou

Dame Blanche

GuilTEA pleasures (Tea ceremony)
GuilTEA pleasures (Tea ceremony)

Assortiment kazen ipv nagerecht 12 / als extra gang 20
Assortiment fromages à la place du dessert 12 / plat supplementaire 20

Menu Small Altermezzo Experience    95
Menu Big Altermezzo Experience *    120
Menu Full Altermezzo Experience * * 145
(menu inclusief water, starters, brood en thee of koffie)

(menu comprenant eau, entrées, pain et thé ou café)

 

 

 

Onze hoofdgerechten worden enkel geserveerd met een voorgerecht
Nos plats principaux sont servis uniquement précédés d’une entrée

Eerst / D'abord

Escalivada Idiazabal   30
Escalivada Idiazabal
 
Langoustine duindoornbes, verveine  75
Langoustine baie d'argousier, verveine
 
Rode mul Zeeuwe schelpen, suquet   40
Rouget  coquillages de Zélande, suquet
 
 

Daarna / Ensuite

Zeebaars pijlinktvis, olijf    50
Bar de ligne calamar, olive

Tarbot  "Bretagne"  vin jaune 75
Turbot  "Bretagne" vin jaune

Parelhoen "Baskenland" girolle, vadouvan 50
Pintade "Pays Basque" girolle, vadouvan
 
Txogitxu rund gerookte béarnaise, friet   2cvts  70 pp
Txogitxu boeuf béarnaise fumée, frites  2cvts

Dessert

Vijg amazake, pijnboompit  18
Figue amazake, pignon de pin
 
Dame Blanche, à la minute   18
Dame Blanche, à la minute
 
Kazen  Crèmerie Saint-Siméon   20
Fromages Crèmerie Saint-Siméon

Lunchmenu

Op donderdagmiddag en vrijdagmiddag serveren we

een 3 gangenlunch volgens de inspiratie van de chef.

60€ pp