Menu

Fingerfood / Amuses

Wilde zeebaars "tartaar" Groene appel, daikon, zeeuwse platte oester
Tartare de bar de ligne Pomme verte, daikon, huître plate de Zélande

Witloof Ei, wintertruffel, barilotto
Chicon  Oeuf, truffe d'hiver, barilotto

* Sint-Jakobsvrucht uit Dieppe Gelakt, dashi, jonge radijs
* Saint-Jacques de Dieppe Laquée, dashi, jeune radis

* Wilde Noordzeevis Wulken, selderij, bergamot
* Poisson de la mer du Nord Buccin, céleri, bergamote

Black Angus  Gerookte aardpeer, sambai, champignon
Black Angus Topinambour fumé, sambai, champignon

Ananas Hand van Buddha, kokosnoot, kardemom
Ananas  Main de Bouddha, noix de coco, cardamome
 

*Menu 6 gerechten 105
*Menu 6 services 105

Menu 4 gerechten 75
Menu 4 services 75

(het menu 4 gerechten wordt niet geserveerd op zaterdagen en op feestdagen)
(nous ne servons pas le menu 4 services les samedis et jours fériés)
 

Extra gerecht  25
Kalfszwezerik Zwarte walnoot, pastinaak, kastanje


Plat en supplément 25
Ris de veau Noix noire, panais, châtaigne

Kazen vòòr het dessert 15 / ipv dessert 10
Fromages avant le dessert 15 / à la place du dessert 10

Wine Experiences

Om de culinaire ervaring van het menu "natural flavours" te verfijnen, kan u optioneel kiezen uit 2 verschillende wijnarrangementen.
Pour accompagner votre menu "natural flavours", vous avez la possibilité de choisir 2 formules de vins diffèrentes.

The “Wine Lovers” Experience

Laat u verrassen door de "Wine Pairings" die onze sommelier Rudy

met veel kennis en passie bij het menu heeft samengsteld

Laissez-vous surprendre par nos "Wine Pairings" que notre sommelier Rudy

a sélectionné avec beaucoup de connaissances et passion.
 

*Menu 6 gerechten - 4 wijnen 45 / BOB 25
Menu 4 gerechten - 3 wijnen 35 / BOB 20

Menu 6 services - 4 vins 45 / BOB 25
Menu 4 services - 3 vins 35 / BOB 20

 

The “Great Bottle” Experience

Pouilly Fumé 2018 Ladoucette
      Loire France

Pazo de Rubianes 2018
      Rias Baixas Espana

* Chablis 1er cru Mont de Milieu 2017
      Bourgogne France

Corimbo Bodegas La Horra 2014
      Ribera del duero Espana
 

Menu 6 gerechten - 4 wijnen 80 / BOB 45
Menu 4 gerechten - 3 wijnen 65 / BOB 35

Menu 6 services - 4 vins 80 / BOB 45
Menu 4 services - 3 vins 65 / BOB 35

 

Glas Mystery Topwine  bij de Zwezerik  14
Verre Mystery Topwine avec le ris de veau  14
 

Lunch Wintergevoel / Lunch d'hiver

Dit menu serveren we enkel op donderdag- & vrijdagmiddag.
Uw lunch wordt samengesteld met smaakvolle creaties geïnspireerd door de seizoenen.

Nous servons ce lunch uniquement les jeudi et vendredi midi.
Votre lunch sera composé de différentes préparations inspirées par les saisons.
 

Lunch 3 gerechten / 3 services: 48 €

Lunch 4 gerechten / 4 services 65 €

                                    Passende wijnen per glas / Vins adaptés en verre   8€

Menu natuur

Vegetarisch menu volgens inspiratie van het moment.
6 gerechten   95 

Le menu nature

Menu végétarien selon l’inspiration du moment.

6 services   95 

Eerst / D'abord


EERST / D'ABORD
 

Lijngevangen zeebaars Groene appel, daikon, zeeuwse platte oester 40
Bar de ligne Pomme verte, daikon, huître plate de Zélande

Sint-Jakobsvrucht uit Dieppe  Gelakt, dashi, jonge radijs 45
Saint-Jacques de Dieppe Laquée, dashi, jeune radis

Schotse langoustines in twee bereidingen  55
rauw en kort gebakken

Langoustines d’Ecosse en deux préparations
crue et snackée

Zwarte truffel uit Périgord Gepocheerd hoeve-ei, brioche,  65
Truffe noir du Périgord  Oeuf de ferme poché, brioche  

Daarna / Ensuite


 

DAARNA / ENSUITE
 

Wilde Noordzeetarbot (2 cvts) Béarnaise van algen, plankton en  kreeft  pp 65
Extra 10g “Osciëtra Imperial Heritage Caviar”   30 
Turbot de la Mer du Nord  Béarnaise d'algues et plancton, homard
Extra 10g “Osciëtra Imperial Heritage Caviar”

Kalfszwezerik Zwarte walnoot, pastinaak, wintertruffel  55
Ris de veau Noix noire, panais, truffe d'hiver

Wilde Noordzeevis Wulken, selderij, bergamot  45
Poisson de la Mer du Nord Buccin, céleri, bergamote

Noordzeetong "Meunière" kropsla, citroen, tomaat, handgesneden friet  50
Sole de la Mer du Nord Salade, citron, tomate, frites fraiches

Black Angus in twee bereidingen: tartaar en geroosterd   60
Black Angus  En deux préparations: tartare et grillé

Desserts

Ananas  Hand van buddha, kokosnoot, kardemom  15
Ananas Main de bouddha, noix de coco, cardamome

Dame blanche Vers gedraaide vanilleroommijs, chocolade, geslagen room  15 

Dame blanche Glace vanille maison, chocolat chaud, crème fouettée

Kazen Geaffineerd door Crèmerie Saint-Siméon  15 
Fromages Affinés par la Crèmerie St-Siméon


Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen, vragen wij u om vanaf 5 personen voor één van onze menu’s te kiezen.

 A partir de 5 personnes, afin de garantir la qualité de nos produits et du service, nous vous demandons d’effectuer votre choix parmi nos menus.