De signatuur van onze jonge chef.
La signature de notre jeune chef.

Op vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij  het menu"Young Chef" enkel in vijf gangen, het menu Altermezzo of à la carte.
Le vendredi soir et le samedi soir nous servons uniquement le menu 5 services Young Chef, le menu Altermezzo ou à la carte.

 

Hamashi Junmai-shu, wei, dille
Hamashi Junmai-shu, lactosérum, aneth

Erwten en peulen Eidooier, lardo di Collonata, bonenkruid
Pois et gousses Jaune d'oeuf, lardo di Collonata, sariette

Wilde zeebrasem* Artisjok, groene olijf, avocado
Dorade sauvage * Artichaut, olive verte, avocat

Parelhoen "Challans" Asperge, daslook, aardappel
Pintade "Challans" Asperge,ail des ours, pomme de terre

Brioche Karnemelk, bijenpollen, bloemenhoning
Brioche  Babeurre, pollen d'abeille, miel de fleur


Kazen  /  Fromages
Voor het dessert 14   /  ipv dessert 10 
   Avant le dessert 14   /  à la place du dessert 10 
 

4 gerechten  / 4 services  68 
Passende wijnen(excl. dessert) 32  / Bob 18 
   Accompagnement de vins (excl. dessert) 32  / Bob 18 

  1. 5 gerechten * / 5 services *   85 

Passende wijnen (excl. dessert) 40  / Bob 22 
   Accompagnement de vins (excl. dessert): 40  / 22 

 

De menu’s worden geserveerd voor het volledige gezelschap van uw tafel
Voor elke aanpassing kan een supplement worden aangerekend.

Les menus sont servis pour la table entière.
Des changements peuvent être pris en compte.

Txogitxu-rund Gerookte eendenlever, dashi, radijs
Boeuf Txogitxu Foie de canard fumé, dashi, radis
   Pinot noir Osthofen 2017 Karl May

Wilde zeebrasem * Artisjok, groene olijf, avocado
Dorade sauvage Artichaut, olive verte, avocat
   Vacqueras Les Christins 2017 Famille Perrin

Noordzeetarbot Asperge, krab, Oscietra kaviaar, plankton
Turbot de la Mer du Nord Asperge, crabe, caviar Oscietra, plancton
 Mystery topwine ???

Oosterscheldekreeft "bbq" Goulash, saffraan
Homard d'Oosterschelde "bbq" Goulash, safran
  Condrieu La viellie maison 2017 Domaine Garon

Pyreneeën lam Za-atar, yoghurt, citroen, granaatappel
Agneau des Pyrenées Za-atar, yaourt, citron, grenade
 Roda Reserva Magnum 2013 Bodegas Roda

Dame Blanche*

Rabarber Gariguette, klaverzuring, roze peper
Rhubarbe Cannelle, oseille, poivre rose

 

5 gerechten 115
passende TOPwijnen 85 / BOB 45

5 services 115
accompagnement de grands vins 85 / BOB 45
 

7 gerechten 135 ** (te bestellen voor 13h en voor 20h30)
passende TOPwijnen 95 / BOB 50

7 services 135 ** (a commander avant 13h et avant 20h30)
accompagnement de grands vins 95 / BOB 50

Lunch Lentekriebels / Lunch printemps

Dit menu serveren we enkel op donderdag- & vrijdagmiddag.
Uw lunch wordt samengesteld met smaakvolle creaties geïnspireerd door de seizoenen.

Nous servons ce lunch uniquement les jeudi et vendredi midi.
Votre lunch sera composé de différentes préparations inspirées par les saisons.
 

Lunch 3 gangen / 3 services: 48 €
Passende wijnen (excl. dessert): 22 € / BOB 14 €

   Accompagnement de vins (excl. dessert): 22 € / BOB 14 €

Menu natuur

Vegetarisch 5 gangenmenu volgens inspiratie van het moment.
5 gangen   80 

Le menu nature

Menu végétarien 5 services selon l’inspiration du moment.

5 services   80 

Eerst / D'abord

Hamashi Junmai - shu, wei, dille  34
Hamashi Junmai - shu, lactosérum, aneth

Txogitxu-rund  Gerookte eendenlever, dashi, radijs  36
Boeuf Txogitxu Foi de canard fumé, dashi, radis

Schotse langoustines in 2 bereidingen  55
- Rauw gemarineerd, avocado en yuzu
- Grote langoustine kort gebakken, suquet

Langoustines d’Ecosse en deux préparations
- Crue marinée, avocat et yuzu
- Grande langoustine snackée, suquet

Imperial Heritage Osciëtra Caviar   Gepocheerd hoeve-ei, bieslook, gerookte aardappel  65
Imperial Heritage Osciëtra Caviar Oeuf de ferme poché, ciboulette, pomme de terre fumée
 

Daarna / Ensuite

Wilde zeebrasem Artisjok, groene olijf, avocado 48
Dorade sauvage Artichaut, olive verte, avocat

Noordzeetarbot 6+ Béarnaise van krab en algen, witte asperge 65 pp
Turbot de la Mer du nord 6+ Béarnaise de crabe et d’algues, asperge blanche
(min 2 cvts) 

Parelhoen Asperge, daslook, aardappel 40
Pintade  Asperge, ail des ours, pomme de terre

Pyreneeën lam Za-atar, yoghurt, citroen, granaatappel  50
Agneau des Pyrenées Za-atar, yaourt, citron, grenade
 

Desserts

Rabarber Gariguette, klaverzuring, roze peper  15 
Rhubarbe Cannelle, oseille, poivre rose

Brioche Karnemelk, bijenpollen, bloemhoning 15 
Brioche Babeurre, pollen d'abeille, miel de fleur

Dame blanche Vers gedraaide vanilleroommijs, chocolade, geslagen room   15 
Dame blanche Glace vanille maison, chocolat chaud, crème fouettée

Kazen Geaffineerd door Crèmerie Saint-Siméon   15 
Fromages Affinés par la Crèmerie St-Siméon


Om de kwaliteit van de gerechten en de bediening te garanderen, vragen wij u om vanaf 5 personen voor één van onze menu’s te kiezen.

 A partir de 5 personnes, afin de garantir la qualité de nos produits et du service, nous vous demandons d’effectuer votre choix parmi nos menus.