The Altermezzo Experience

 

LUNCH OPEN (OUVERT) 12u00 – 13u00 / GESLOTEN (FERME) 16u30.
DINER OPEN (OUVERT) 19u00 – 20u00 / GESLOTEN (FERME) 24u.

WEKELIJKSE SLUITING : MAANDAG, DINSDAG, WOENSDAG EN ZATERDAGMIDDAG 
FERMETURE HEBDOMADAIRE : LUNDI, MARDI, MERCREDI ET SAMEDI MIDI

Teasers
Amuses

Wilde zeebaars asperge
Bar de ligne asperge

Morille daslook
Morilles ail des ours

* Catch of the day  Noordzee
* Pêche du jour Mer du Nord

** Kalfszwezerik sambai
** Ris de veau sambai

Lam Pyreneeën
Agneau Pyrénées

Rabarber sakura
Rhubarbe sakura

Dame Blanche

of / ou

Assortiment kazen ipv nagerecht 12 / als extra gang 20
Assortiment fromages à la place du dessert 12 / plat supplementaire 20

GuilTEA pleasures (Tea ceremony)
GuilTEA pleasures (Tea ceremony)

Menu Small Altermezzo Experience    95
Menu Big Altermezzo Experience *    120
Menu Full Altermezzo Experience * * 145
(menu inclusief water, starters, brood en thee of koffie)

(menu comprenant eau, entrées, pain et thé ou café)

 

 

 

Onze hoofdgerechten worden enkel geserveerd met een voorgerecht
Nos plats principaux sont servis uniquement précédés d’une entrée

Eerst / D'abord

Wilde zeebarrs, asperge   35
Bar de ligne, asperge
 
Schotse langoustine XO  75
Langoustine d'Ecosse XO
 
Morille daslook   35
Morilles daslook
 
Kalfszwezerik sambai 45
Riz de veau sambai

Daarna / Ensuite

Catch of the day  Noordzee   55
Pêche du jour Mer du Nord
 
Lam Pyreneeën  65
Agneau Pyrénées 
 
Txogitxu rund gerijpt   2cvts  70 pp
Txogitxu boeuf maturé  2cvts

Dessert

Rabarber sakura  16
Rabarber sakura
 
Dame Blanche, à la minute   16
Dame Blanche, à la minute
 
Kazen  Crèmerie Saint-Siméon   20
Fromages Crèmerie Saint-Siméon

Lunchmenu

Op donderdagmiddag en vrijdagmiddag serveren we

een 3 gangenlunch volgens de inspiratie van de chef.

60€ pp