2 Starters voor bij het aperitief
2 Amuses pour l’apéritif
Sint-Jakobsvrucht, ceviche, selder, jalapeno
Pétoncles, ceviche, céleri, jalapeno
Rog*, lamsoor, kappertjes, beurre noisette
Raie*, lavande de mer, câpres, beurre noisette
Iberico BBQ, courgette, artisjok, panisse
Iberico BBQ, courgette, artichaut, panisse
OF/OU
Noordzeevis, courgette, artisjok, panisse
Poisson de la mer du Nord, courgettes, artichauts, panisse
Perzik, amandel, karamel, muscovado
Pêche, amande, caramel, muscovado
Coffee Sweets
Coffee Sweets
Menu 3 gerechten / 3 services €48 pp
*Menu 4 gerechten / 4 services €65 pp
(Starters, coffee sweets, brood by Brijosh & boter inbegrepen)
(Amuses, coffee sweets, pain de Brijosh & beurre inclus)
______________________________
KIDS
Soep
Soupe
Balletjes in tomatensaus
Boulettes sauce tomate
Chocomousse
Mousse au chocolat
Menu KIDS / Menu Enfant €21 pp
______________________________
WIJN / VIN
Bekijk hier onze passende wijnselecties en exclusieve wijnen aan zachte prijzen.
Décrouvrez nos accompagnements de vins et des bouteilles exclusives aux prix doux.
______________________________
BESTEL HIER of 012741674 (Bestellen kan tot donderdag 22 April 20u indien niet eerder uitverkocht)
Commander ici ou 012741674 (Vous pouvez commander jusqu'au jeudi 22 avril 20h si pas épuisé plus tôt)
Beste gasten,
Jullie hebben ongetwijfeld vernomen dat ons terras onder voorbehoud terug open mag vanaf 8 mei. Omdat wij afhankelijk zijn van het weer geeft ons dat momenteel nog veel onzekerheden. Voor een gastronomische keuken zoals ALTERMEZZO wordt het moeilijk om jullie te ontvangen zoals jullie dat van ons gewoon zijn. Alweer moeten wij onszelf heruitvinden en ”out of the box” denken.
Momenteel werken wij aan een casual en toegankelijk concept dat het toch mogelijk maakt om jullie op ons terras te verwelkomen indien het weer het toelaat.
Bijgevolg melden we jullie dan ook dat reserveren voor de maand mei voorlopig niet kan. Wij wachten op nieuws van de overheid over de te volgen regels en de modaliteiten en zullen dan verder hierover communiceren. U kan uiteraard al terug online reserveren voor de maanden juni, juli en augustus. Bij een verlenging van de lockdown vervallen ook deze reservaties uiteraard. Zodra wij meer duidelijkheid hebben over een nieuwe openingsdatum om jullie binnen te ontvangen, zullen wij dit ook meedelen via onze website en onze social media. Alvast bedankt en we blijven duimen om zo snel mogelijke te heropenen en u terug te verwelkomen!
Het ALTERMEZZO-team.
Op zaterdagen serveren wij enkel deze totale culinaire ervaring.
Les samedis nous servons uniquement cette éxperience culinaire.
THE ALTERMEZZO EXPERIENCE
Rund uit Galicië, dashi, gerookte paling, radijs
Boeuf de Galice, dashi, anguille fumée, radis
Wilde paddestoelen (veggie) arabica, eidooier, zwarte look
Champignons de bois (veggie) arabica, jaune d'oeuf, ail noir
Catch of the day "Northsea" clam chowder, vin jaune, pompoen
Pêche du jour "Mer du Nord" coquillages, vin jaune, potiron
Langoustine, tomaat, zee-egel, za-atar
Langoustine tomate, oursin, za-atar
Jonge duif "Anjou", aardpeer, cevenne ui, hazelnoot
PIgeonneau "Anjou" topinambour, oignon des Cévennes, noisette
Appel, pecannoot, zure room, specerijen
Pomme, noix de Pécan, créme épaisse, épices
Tea Ceremony & GuilTEA pleasures
Menu met waters en thee 125
Menu avec eaux et thé 125
Kazen voor het dessert 16 / ipv dessert 12
Fromages avant le dessert 16 / à la place du dessert 12
Laat u verrassen door de “Wine Pairing” 55 / 35 (bob) die onze sommelier Rudy
met veel kennis en passie bij het menu heeft geselecteerd.
Laissez-vous surprendre par nos "Wine Pairing" 55 / 35 (bob) que notre sommelier Rudy
a sélectionné avec beaucoup de connaissances et de passion
The Great Bottle Experience 95 / 55 (bob) served in ZALTO GLASSES
Pouilly Fumé Ladoucette 2018 Loire France
Moric Hausmarke " Supernatural" 2017 Burgerland Austria
Mystery Wine (Favo van sommelier Rudy)
Chablis Héritage Jean Dauvissat 2016 Burgundy France
Chassagne Montrachet 1er Cru Morgeot Louis Lequin 2017
"MORE IMPORTANT THAN THE FOOD PAIRING IS...
THE PERSON WITH WHOM YOU DRINK THE WINE"
Fingerfood / Amuses
Rund uit Galicië, dashi, gerookte paling, radijs
Boeuf de Galice, dashi, anguille fumée, radis
Wilde paddestoelen, arabica, eidooier, zwarte knoflook
Champignons des bois, arabica, jaune d'oeuf, ail noir
Catch of the day "Northsea" clam chowder, vin jaune, pompoen
Pêche du jour "Mer du Nord" coquillages, vin jaune, potiron
* Langoustine, tomaat, zee-egel, za-atar
* Langoustine tomate, oursin, za-atar
Jonge duif "Anjou" aardpeer, cevenne ui,hazelnoot
Pigeonneau "Anjou" topinambour, oignon de Cévennes, noisette
Appel pecannoot, zure room, specerijen
Pomme noix de Pécan, crème épaisse, épices
Menu 5 gerechten / 5 services 90
* Menu 6 gerechten / 6 services 110
Kazen vòòr het dessert 16 / ipv dessert 12
Fromages avant le dessert 16 / à la place du dessert 12
Om de culinaire ervaring van het menu "natural flavours" te verfijnen, kan u optioneel kiezen uit 2 verschillende wijnarrangementen.
Pour accompagner votre menu "natural flavours", vous avez la possibilité de choisir 2 formules de vins différentes.
Laat u verrassen door de "Wine Pairing" die onze sommelier Rudy
met veel kennis en passie bij het menu heeft samengsteld
Laissez-vous surprendre par le "Wine Pairing" que notre sommelier Rudy
a sélectionné avec beaucoup de connaissances et passion.
Menu 5 gerechten / 5 services 45 / 25 (bob)
* Menu 6 gerechten / 6 services 55 / 35 (bob)
Pouilly fumé Ladoucette 2018
Loire France
Moric Hausmarke "Supernatural" 2017
Burgerland Austria
Mystery wine ? (favo van sommelier Rudy)
* Chablis Héritage Jean Dauvissat 2016
Bourgogne France
Chassagne Montrachet 1er Cru Morgeot Louis Lequin 2017
Bourgogne France
Menu 5 gerechten / 5 services 80 / 45 (bob)
* Menu 6 gerechten / 6 services 95 / 55 (bob)
Dit menu serveren we enkel op donderdag- & vrijdagmiddag.
Uw lunch wordt samengesteld met smaakvolle creaties geïnspireerd door de seizoenen.
Nous servons ce lunch uniquement les jeudi et vendredi midi.
Votre lunch sera composé de différentes préparations inspirées par les saisons.
Lunch 3 gerechten / 3 services: 48 €
Lunch 4 gerechten / 4 services 65 €
Passende wijnen per glas / Vins adaptés au verre 9 €
Vegetarisch menu volgens inspiratie van het moment.
6 gerechten 95
Menu végétarien selon l’inspiration du moment.
6 services 95
EERST / D'ABORD
Rund uit Galiciê, dashi, gerookte paling, radijs
Boeuf de Galice, dashi, anguille fumé, radis
Wilde paddestoelen, arabica, eidooier, zwarte knoflook
Champignons des bois, arabica, jaune d'oeuf, ail noir
Pommes "Moscovite", 30g Imperial Heritage Osciètra caviar
Pommes "Moscovite", 30g Imperial Heritage Osciètra caviar
Schotse Langoustine in twee bereidingen: rauw en kortgebakken
Langoustine d'Ecosse en 2 préparations: crue et snackée
DAARNA / ENSUITE
Catch of the day " Northsea", clam chowder, vin jaune, pompoen
Pêche du jour "Mer du Nord", coquillages, vin jaune, potiron
Wilde Tarbot , béarnaise krab & plankton, aardappel
Turbot sauvage, béarnaise de crabe & plancton, pomme de terre
Jonge duif "Anjou", aardpeer, cevenne ui, hazelnoot
Pigeonneau "Anjou", topinambour, oignon des Cévennes, noisette
Polderhaas, pastinaak, kweepeer, zwarte kardemom - 2 couverts
Lièvre des Polders, panais, coing, cardemome noire - 2 couverts
DESSERTS
Appel, pecannoot, zure room, specerijen
Pomme, noix de Pécan, crème épaisse, épices
Chocolade "Ecuador", passievrucht, hazelnoot
Chocolat "Ecuador", fruit de la passion, noisette
Dame blanche, “à la minute” gedraaid vanilleroomijs, donkere chocolade en geslagen room
Dame Blanche, glace vanille tournée “à la minute”, chocolat noir et crème fouettée
Assortiment Belgische kazen, geaffineerd door Freddy van Crèmerie Saint-Siméon
Assortiment de fromages belges, affinés par Freddy de la Crèmerie Saint-Siméon